Cu Cirese la Urechi

Mandria Breslei Organizatorilor de Evenimente

Posted on: 26 March 2010

Hello!

  Dupa trei ani de Comunicare si Relatii Publice, voi absolvi la vara. Daca nu m-as fii implicat in cateva proiecte, programe, concursuri, nu as fii putut spune acum ca am habar ce inseamna PR, comunicare, advertising.

   Cu toate astea, retin foarte bine ca prin primul an, vorbind de imagine, un profesor ne-a spus ca un bun comunicator, de orice fel fiind el, reprezinta institutia in numele careia comunica, de aceea e dezirabil sa arate si sa se comporte ca un profesionist.

  Acum, daca institutia pe care o reprezinti este o persoana fizica facuta pe numele tau, regula e la fel de valabila ca si in celelalte cazuri la care ne-am putea gandi, atata timp cat crezi ca ai avea vreo sansa sa atragi vreun client caruia sa ii oferi vreun fel de serviciu. De orice fel ar fii el.

  Adica pana si prostituatele isi iau in serios job-ul si se conformeaza imaginii pe care o presupune activitatea prestata in acest caz. Toate. Fara exceptie. Pana si cele sub acoperire sunt usor de detectat de catre un ochi perspicace si bine format in acest sens.

  Bun. Diploma pe care o voi obtine imi garanteaza suportul logistic pentru a exercita functia de organizator de evenimente, fie pe cont propriu, fie ca si angajata a unei alte firme. In acest sens, as incerca sa fiu cat mai profesionista in ceea ce fac.

  Ca sa fiu mai concisa, in fata blocului meu sa afla asta:

Da, e o Dacia 1300.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

pe Caprarii

Cele mai noi

Calendar

March 2010
M T W T F S S
    Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Blog Stats

  • 4,765 hits
Advertisements
%d bloggers like this: